Monday, 9 July 2012

Distance

Hai semua. malam ni rasa bsan so rasa macam nak update blog kann ;) okayy first sekali nak cakap saya sekarang berada dirumah la kan sebab cuti reading weeks. fuh! agak bosan juga la duduk rumah nak tahu sebab apaa?
sebab aku asik mengadap buku jea, and lately ni aku asik rasa sedih jea la aku pun tak tahu kenapa.
maybe allah sayangkan aku and dia nak menguji betapa kuat sabarnyaa aku kan. Hm dan aku rasa menyesal mengenali seseorang lelaki dalam hidup aku :( bukan aku nak cakap semua lelaki ni jahat ke apaa. tapi aku tak sangka orang yang aku sayang boleh buat aku macam tuh. Aku tak naklah mention nama dia at sini aku tak nak jatuhkan maruah siapa-siapa pun.
tapi.....
Hmmmm tak apa la biarlah allah balas perbuatan dia dekat aku. aku sentiasa doakan kebahagiaan dia dunia akhirat :')
And i can  hear you dreaming
do you feel  the way i do 
right now?
i wish we would just give up
cause the best part is falling 
call it anything but love  and i will
maku sure to keep my distance 
say i love you when you're NOT listening
and how long can we keep this
up up up up 
i'm having trouble breathing 
i'm afraid of what you'll see
right now
i give you everthing i am
all my broken heartbeats
until i know you'll understand 
and i will 
and i keep waiting 
for you to take me 
you keep waiting 
to save what we had 
so 
i'll make sure to keep my distance :)

Sunday, 8 July 2012

Reading Weeks :P

Heyy semua, amboii dah lama tak update blog kan. dah berhabuk dah pun haaa tiup sikit ehhh :P Haaaa harini nak citer yg saya dah pun berada di rumah iaitu di Kota Tinggi Johor. Woahh rasa lega la bila dah sampai at rumah ni kan jumpa family semua hee :) Balik jea jumpa family then lepak-lepak dengan nana and my adik sasha :D happy la walaupun bestfriend aku tiggal sorang jea yang lain semua busy kan. Okay tengok la gambar kiteorg kluar bersama tak banyak pun sikit jea.


Hello Im Eyqaa :D


Burger bakar <3


Saturday, 24 December 2011

RINDU kau doh.

Azaryna Hamzah <3
Haaaa dah lame tak update blog kn.lame tak lame laa knn haaa bru jgak laa knn,da lame tak update blog sbb aku mls laa nk on9 haaa :) aku update ney nk story psl kwn baik aku yg lame sgt aku tak jmp aha.lame st2 ! now dye dah pndh at btu phat knnn mmg tak laaa nk jmp dye knn tatawu laaa nk jmp dye bila knn.haih azzaa rinduunya aku at kau,Bilaa laa aku nk jmp kau knn babes hehe :D cmne laa kau skrg knn?mesti montel knnn2 ? hehe aku doakn kau brjaya dlm hidup kau doe and smoge kau capai apa yg kau nk hehe.Okayy laaa tuhh jea aku nk ckp knn just nk luahkn jea knn hehe.aku hope kau tak lupe at aku k.Always miss you babes bye <3

Monday, 19 December 2011

perubahan diri.


NO title.

Haaaa dah lame knn tak update blog bkn apa agk bz laaa nan exam lg,pndh rumah lg haaa mcm2 laaa.Act nk update psl aktiviti kiteowg pas after spm hrituhh.Haaa best laaa jgk knn wlaupn rmai yg ta dtg join,pegy mkn KFC,karok n mcm2 laaaa.HAHA :) n yg pling mmbe2 aku trkejut ialah aku pkai tdung.Haaaa bngok knnn korangg aku pkai tdung pun nk trkjut apaa laaa haih :P then SUMPAHH aku mesti rinduu korangg punye knn.Lgi2 laa aku nk g PLKN neyyy.Huaaaaa bilaa laaa agknyaa nk jmp knnn time neyy aku ayu ta?hehe.Eleyy jujur jeaa laaa knn kih3 :) Okayy laaa korangg,aku pun dah mls nk menaip pnjg2 neyy so korangg tgk laaa gmbr yg tak seberapa ney k.Love Youu :D


Time neyy dorangg smua tga smua mkn.Aku jea sebok amek gmbr nan #Fify Choty <3


#Mek , Fy , Amy , Lynn <3

I will mis uolss beb.


P:S/ jgn lupakn aku kalau koarng dah ada kwn baru.Aku sntiase doakn korang brjaya dlm hidup korangg.Kita jmp time amek result SPM nnt.muah!