Sunday, 8 July 2012

Reading Weeks :P

Heyy semua, amboii dah lama tak update blog kan. dah berhabuk dah pun haaa tiup sikit ehhh :P Haaaa harini nak citer yg saya dah pun berada di rumah iaitu di Kota Tinggi Johor. Woahh rasa lega la bila dah sampai at rumah ni kan jumpa family semua hee :) Balik jea jumpa family then lepak-lepak dengan nana and my adik sasha :D happy la walaupun bestfriend aku tiggal sorang jea yang lain semua busy kan. Okay tengok la gambar kiteorg kluar bersama tak banyak pun sikit jea.


Hello Im Eyqaa :D


Burger bakar <3


No comments:

Post a Comment