Monday, 19 December 2011

NO title.

Haaaa dah lame knn tak update blog bkn apa agk bz laaa nan exam lg,pndh rumah lg haaa mcm2 laaa.Act nk update psl aktiviti kiteowg pas after spm hrituhh.Haaa best laaa jgk knn wlaupn rmai yg ta dtg join,pegy mkn KFC,karok n mcm2 laaaa.HAHA :) n yg pling mmbe2 aku trkejut ialah aku pkai tdung.Haaaa bngok knnn korangg aku pkai tdung pun nk trkjut apaa laaa haih :P then SUMPAHH aku mesti rinduu korangg punye knn.Lgi2 laa aku nk g PLKN neyyy.Huaaaaa bilaa laaa agknyaa nk jmp knnn time neyy aku ayu ta?hehe.Eleyy jujur jeaa laaa knn kih3 :) Okayy laaa korangg,aku pun dah mls nk menaip pnjg2 neyy so korangg tgk laaa gmbr yg tak seberapa ney k.Love Youu :D


Time neyy dorangg smua tga smua mkn.Aku jea sebok amek gmbr nan #Fify Choty <3


#Mek , Fy , Amy , Lynn <3

I will mis uolss beb.


P:S/ jgn lupakn aku kalau koarng dah ada kwn baru.Aku sntiase doakn korang brjaya dlm hidup korangg.Kita jmp time amek result SPM nnt.muah!


No comments:

Post a Comment