Monday, 9 July 2012

Distance

Hai semua. malam ni rasa bsan so rasa macam nak update blog kann ;) okayy first sekali nak cakap saya sekarang berada dirumah la kan sebab cuti reading weeks. fuh! agak bosan juga la duduk rumah nak tahu sebab apaa?
sebab aku asik mengadap buku jea, and lately ni aku asik rasa sedih jea la aku pun tak tahu kenapa.
maybe allah sayangkan aku and dia nak menguji betapa kuat sabarnyaa aku kan. Hm dan aku rasa menyesal mengenali seseorang lelaki dalam hidup aku :( bukan aku nak cakap semua lelaki ni jahat ke apaa. tapi aku tak sangka orang yang aku sayang boleh buat aku macam tuh. Aku tak naklah mention nama dia at sini aku tak nak jatuhkan maruah siapa-siapa pun.
tapi.....
Hmmmm tak apa la biarlah allah balas perbuatan dia dekat aku. aku sentiasa doakan kebahagiaan dia dunia akhirat :')
And i can  hear you dreaming
do you feel  the way i do 
right now?
i wish we would just give up
cause the best part is falling 
call it anything but love  and i will
maku sure to keep my distance 
say i love you when you're NOT listening
and how long can we keep this
up up up up 
i'm having trouble breathing 
i'm afraid of what you'll see
right now
i give you everthing i am
all my broken heartbeats
until i know you'll understand 
and i will 
and i keep waiting 
for you to take me 
you keep waiting 
to save what we had 
so 
i'll make sure to keep my distance :)

No comments:

Post a Comment